Meer Informatie Over Een Reisverklaring

Non-covid verklaring

Naast het uitvoeren van een COVID sneltest, kunnen wij een reisverklaring verzorgen. Het is belangrijk dat u, als klant, weet of onze Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test geldig is, in het land van bestemming.

Kijk hiervoor op: www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen voer hier het land van bestemming in. Scroll naar beneden voor het kopje ‘Coronavirus’ en zie voor de betreffende informatie de alinea ‘inreisbeperkingen’.

De test die wij uitvoeren is niet in alle landen geldig. Wij gebruiken de Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test en dat is wat anders dan de PCR test. Het verschil hierin is, is dat de PCR test iets meer betrouwbaarder en nauwkeuriger is dan onze sneltest. Dit zorgt ervoor dat landen dus zelf bepalen welke test zij goedkeuren voor reizigers. Kijk dus altijd op de bovenstaande link, welke test het land vraagt!

Belangrijk

Wij moeten u erop attenderen dat de geschiktheid van de test altijd de eigen verantwoording van de klant is. Wij doen geen uitspraken over de specifieke eisen van de reisbestemming.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram